Početna Kalendar Newsletter @ Veliki kontrast Veličina slova O portalu Sprječavanje otpada od hrane Aktivnosti i implementacija Smjernice i upute EU i nacionalni propisi Vodiči Upute i savjeti Primjeri dobre prakse Inovacije i znanost Edukacija Za djecu Natječaji/fondovi Doniranje hrane e-Doniranje Registar posrednika Zakonodavstvo Upute i vodiči Primjeri dobre prakse Za potrošače Recepti za iskorištenje viškova hrane Korisne informacije Novosti Podijeli znanje Sprječavanje otpada od hrane Sprječavanje nastajanja otpada i gubitaka od hrane Inovacije i znanost 25. 10. 2023. Otpadna pulpa crnog ribizla - mogućnost primjene u proizvodnji inteligentnih senzora u pakiranju hrane Karakterizacija ambalažnog filma s otpadnom pulpom od crnog… Pročitaj više 25. 10. 2023. Automat za izuzimanje minimalno procesiranog voća i povrća i čuvanje u modificiranoj atmosferi Kako smanjiti otpad u prodaji svježe rezanog voća i povrća<… Pročitaj više 25. 10. 2023. Laboratorij za održivi razvoj Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Strategija rada Laboratorija za održivi razvoj Prehrambeno… Pročitaj više 25. 10. 2023. Projekt FunTomP - Funkcionalizirani proizvodi od rajčice (FunTomP) PARTNERSTVO ZA ISTRAŽIVANJE I INOVACIJE NA MEDITERANSKOM… Pročitaj više 25. 10. 2023. Projekt EQVEGAN - razvoj inovativnih obuka za proizvodnju hrane biljnog podrijetla U okviru ERASMUS+ projekta "EQVEGAN", koji koordinira… Pročitaj više 25. 10. 2023. Iskorištavanje nusproizvoda industrije jestivih ulja i masti Kao i u ostalim granama prehrambene industrije, i u… Pročitaj više
25. 10. 2023. Otpadna pulpa crnog ribizla - mogućnost primjene u proizvodnji inteligentnih senzora u pakiranju hrane Karakterizacija ambalažnog filma s otpadnom pulpom od crnog… Pročitaj više
25. 10. 2023. Automat za izuzimanje minimalno procesiranog voća i povrća i čuvanje u modificiranoj atmosferi Kako smanjiti otpad u prodaji svježe rezanog voća i povrća<… Pročitaj više
25. 10. 2023. Laboratorij za održivi razvoj Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Strategija rada Laboratorija za održivi razvoj Prehrambeno… Pročitaj više
25. 10. 2023. Projekt FunTomP - Funkcionalizirani proizvodi od rajčice (FunTomP) PARTNERSTVO ZA ISTRAŽIVANJE I INOVACIJE NA MEDITERANSKOM… Pročitaj više
25. 10. 2023. Projekt EQVEGAN - razvoj inovativnih obuka za proizvodnju hrane biljnog podrijetla U okviru ERASMUS+ projekta "EQVEGAN", koji koordinira… Pročitaj više
25. 10. 2023. Iskorištavanje nusproizvoda industrije jestivih ulja i masti Kao i u ostalim granama prehrambene industrije, i u… Pročitaj više