Novosti

Otpadna pulpa crnog ribizla - mogućnost primjene u proizvodnji inteligentnih senzora u pakiranju hrane
25. 10. 2023.
Otpadna pulpa crnog ribizla - mogućnost primjene u proizvodnji inteligentnih senzora u pakiranju hrane

Karakterizacija ambalažnog filma s otpadnom pulpom od crnog…

Pročitaj više
Automat za izuzimanje minimalno procesiranog voća i povrća i čuvanje u modificiranoj atmosferi
25. 10. 2023.
Automat za izuzimanje minimalno procesiranog voća i povrća i čuvanje u modificiranoj atmosferi

Kako smanjiti otpad u prodaji svježe rezanog voća i povrća<…

Pročitaj više
Laboratorij za održivi razvoj Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta
25. 10. 2023.
Laboratorij za održivi razvoj Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta

Strategija rada Laboratorija za održivi razvoj Prehrambeno…

Pročitaj više
Projekt FunTomP - Funkcionalizirani proizvodi od rajčice (FunTomP)
25. 10. 2023.
Projekt FunTomP - Funkcionalizirani proizvodi od rajčice (FunTomP)

PARTNERSTVO ZA ISTRAŽIVANJE I INOVACIJE NA MEDITERANSKOM…

Pročitaj više
Projekt EQVEGAN - razvoj inovativnih obuka za proizvodnju hrane biljnog podrijetla
25. 10. 2023.
Projekt EQVEGAN - razvoj inovativnih obuka za proizvodnju hrane biljnog podrijetla

U okviru ERASMUS+ projekta "EQVEGAN", koji koordinira…

Pročitaj više
Iskorištavanje nusproizvoda industrije jestivih ulja i masti
25. 10. 2023.
Iskorištavanje nusproizvoda industrije jestivih ulja i masti

Kao i u ostalim granama prehrambene industrije, i u…

Pročitaj više